Nyheter / 25 maj 2021

Cloud Nine flyttar till Alma

Den 1 juni flyttar Cloud Nine till ny adress och blir del av Almas kreativa co-working space.

Efter två år på WeWorks adress flyttar nu Cloud Nine till ett privat kontor på Alma i centrala Stockholm. Alma grundades 2017 och erbjuder sina medlemmar en plats att arbeta, skapa och umgås på. Förutom privata kontor rymmer Alma gemensamma ytor, öppna arbetsplatser, rum för event och konferens, restaurang, café och bar. Här ser Cloud Nine stora möjligheter till att i framtiden bjuda in partners och kunder till fysiska möten och event, i en miljö som återspeglar Cloud Nines kreativa och innovativa verksamhet samt möter bolagets behov.

Alma coworking space Cloud Nines anställda har till största delen arbetat hemifrån sedan mars 2020 vilket målat om bilden av hur personalen arbetar och varifrån. På det nya kontoret är arbetsplatserna färre och rustade för flexibilitet i syfte att ge de anställda möjligheten att stundvis arbeta hemifrån även efter pandemin.

Cloud Nine flyttar den 1 juni och ser fram emot att framöver välkomna anställda, kunder och partners till de nya lokalerna på Nybrogatan 8.