Nyheter / 30 januari 2020

Träffa Moa, teamchef och projektledare

Moa är projektledare och teamchef till ett av Cloud Nines tre utvecklingsteam. Under en av våra byråfrukostar passade jag på att ställa några frågor till henne om hennes ledarroll.

Hej Moa! Varför jobbar du på Cloud Nine?

För mig, när jag sökte mig till Cloud Nine för åtta år sedan, såg jag en byrå som gjorde fantastiska digitala lösningar med hög leveransnivå för välkända varumärken. Detta med en härlig familjär atmosfär på kontoret. Det stämmer än idag!

Hur ser ditt team ut?

Mitt team består av åtta backendutvecklare, tre frontendare samt en UX-designer.

Vilka är dina styrkor som teamchef?

Mina styrkor som chef är att jag bryr mig mycket om personerna i mitt team, försöker se till att de har (roliga) projekt som är utvecklande för dem och att vår arbetsmiljö har en bra balans mellan jobb och fritid. Vi har högt i tak i teamet och jag tror och hoppas att de känner att de kan ta upp det mesta.

Hur arbetar du för att skapa sammanhållning?

För att hålla trivsel och sammanhållning i teamet jobbar vi ofta i samma projekt. Utöver det så har vi teamfrukost och kör aktiviteter, där vi har gjort alltifrån graffitimålning till femkamp på Grönan.

Och när du inte jobbar då… Hur ser en lördag ut för dig?

En typisk lördag skulle kunna vara att jag och mina barn åker hem till min syster och umgås med henne och hennes barn. Sedan åker vi hem till mannen och så har vi en mysig lördagskväll med middag och någon bra TV-serie.

Cloud Nine växer och vi vill ha fler kollegor. Vill du vara i Moas team?

Läs mer om om våra lediga tjänster här eller hör av dig direkt till mig på emma.langetz@cloudnine.se.

Allt gott!

/Emma Langetz